Payr Zweigelt

12,00

Excl. BTW: €9,92

Excl. BTW:
€9,92
Model:
Payr Zweigelt Carnuntum
Merk:
Weingut Robert Payr

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Bestellen

Omschrijving
Over de wijn
Uitnodigend kersenfruit, subtiele hints van kruiden, jeugdige charme, sappig en elegant in de mond - een genot om te drinken!
Kortom: deze bio wijn is Zweigelt zoals zweigelt bdoeld is. Drink 'm als aperatief of bij bijvoorbeeld gegrilde groenten.
     
Hoe deze wijn wordt gemaakt
Robert Payr vindt dat wijn in de wijngaard wordt gemaakt. Door natuurlijke vergisting en "gecontroleerd niets doen" in de kelder ontstaat in RVS vaten een natuurlijke wijn.

Waar deze wijn vandaan komt
Deze "gebiedswijn" komt van kleine percelen in het noordelijk deel van Carnuntum. In Carnuntum worden al sinds de Romeinse tijd wijndruiven verbouwd. Door de lage ligging, het beschermde landklimaat en de kalkrijke bodem is dit gebied bij uitstek geschikt voor de producite van rode wijnen.

Wie de wijn maakt
Robert Payr is de jongste telg van een familie die sinds de 19e eeuw wijn maakt. Robert is er van overtuigd dat door zo min mogelijk ingrijpen in wijngaard en kelder de mooiste wijnen ontstaan. Dit is hoe hij met z'n ontstuimige creativiteit de 12 hectare wijngaarden van het wijngoed bewerkt.
 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder