Louis Klein "Cuvee Louis" Secco

11,50

Excl. BTW: €9,50

Excl. BTW:
€9,50
Model:
Louis Klein Cuvee Louis
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Weingut Louis Klein

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Bestellen

Omschrijving
Over de wijn.
Een heerlijk frisse fruitige bio parelwijn in de stijl van prosecco. Een mooi frisse smaak met tropisch fruit. Deze wijn is een perfect alternatief voor champagne. Door iets meer restzoet en de combinatie van frisheid en fruitigheid is deze bubbel een toegankelijke wijn voor elke gelegenheid

Hoe deze wijn wordt gemaakt
Deze wijn is gemaakt van verschillende nieuwe resistente druivenrassen Deze rassen stellen de wijnmaker in staat om zonder enige ingreep gezonde druiven te produceren. Na fermentatie volgt botteling met toevoeging van koolzuur.
 
Waar deze wijn vandaan komt
Op de stenige zuidhellingen van de Moezelvallei, waar de grond de warmte van de zon lang vasthoudt worden op de vlakkere hellingen de rode, vaak experimentele soorten aangeplant. De grondsoort en het microklimaat zorgen hier voor diepe, gelaagde wijnen.
 
Wie de wijn maakt
Ulrike en Markus Boor voegden aan het begin van deze eeuw hun wijngoederen en levens samen. Hun doel is "In Einklang mit der Natur" wijn te maken: niet bestrijden, maar gebruik maken van de mogelijkheden van klimaat, weer en de kracht van de plant. Hun wijnen zijn daarom altijd biologisch en vegan (indien gefilterd dan altijd zonder gebruik van gelatine)
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder