Zomerproeverij 2021

Zomerproeverij 2021

Zomerproeverij 2021

Geplaatst op 31-7-2021 door Joost

Beste Wijnvriend(in),

In het afgelopen Corona-jaar is er veel gebeurd bij het Drents Wijnhuis. We bezochten als het kon onze wijnboeren en wijnstreken, we verzorgden kleinschalige proeverijen in ons proeflokaal en we deden zelf de nodige online proeverijen.
Het is hoog tijd om elkaar weer te treffen. We willen jullie heel graag laten kennismaken met wat we van onze -al dan niet virtuele- wijnreizen mee terug hebben genomen.

14 augustus: Zomer Inloop Proeverij.

Ook dit jaar organiseren we weer onze zomer inloopproeverij! We zijn erg blij dat we weer naar buiten kunnen, letterlijk en figuurlijk. 

Al onze witte, rode, en rosé wijnen staan open voor een nieuwe of hernieuwde kennismaking. Van een aantal wijnen kunnen we je ook de nieuwe jaargangen laten proeven.
We hebben een aantal hele mooie spannende wijnen aan het assortiment toegevoegd. Pareltjes uit Duitsland die je zeker moet proeven. Zoals altijd rechtstreeks van de wijnboer en bijna altijd bio.

Je bent welkom in het proeflokaal en de tuin van Jan en Margje aan de Diepmaat 12 in Westerbork tussen 15:00 en 17:30. Inschrijven is niet nodig. 

Tot 14 augustus!
Henny, Jan en Joost

ReactiesLet op: HTML wordt niet vertaald!