Mooie productfoto's voor mooie wijn.

Mooie productfoto's voor mooie wijn.

Mooie productfoto's voor mooie wijn.
Mooie productfoto's voor mooie wijn. Mooie productfoto's voor mooie wijn. Mooie productfoto's voor mooie wijn.

Mooie productfoto's voor mooie wijn.

Geplaatst op 17-5-2023 door Joost
Toen wij in 2019 begonnen met Het Drents Wijnhuis hadden we een proeflokaal en vijftig e-mail-adressen. We ontdekten al snel dat een website onontbeerlijk is en dat heel veel van onze wijnvrienden een webshop toch wel gemakkelijk vinden. Die kwam er dus. Stap voor stap vulden we onze winkel met producten die we voorzagen van bijeen gescharrelde foto's. 
Recent vonden we dat we meer liefde en aandacht moesten gaan besteden aan onze website. Betere vindbaarheid, aantrekkelijker vormgeving en meer informatie. Ook de productfoto's hebben we vernieuwd. Henny en Jan zijn een dag aan het fotograferen gegaan. Hier is hun verhaal:

Fotoshoots

Een donderdag als geen andere, een fotoshoot met onze gehele assortiment wijnen in Gieten. Samen met Henny, onze vinoloog in JAV Studio’s. Een zeer bijzondere werklocatie voor ons beiden.
Top apparatuur en alles onder zeer deskundige begeleiding van Harm Bellinga.
Hier krijg je energie van hoe mooi het eind resultaat is van alle gefotografeerde flessen wijn. Veel geleerd op het gebied van fotografie!
Ook nieuwsgierig naar het eindresultaat?

En als je dan al die wijnflessen op een rij gereed ziet staan om door ons gefotografeerd te worden. Wanneer je dan z’on wijnfles voorzichtig in je handen pakt, dan krijg je inzicht in de vele beslissingen die de wijnboer moet maken voordat de wijn in ons glas wordt geschonken. Allereerst de wijngaard goed verzorgen, het juiste moment kiezen om de druiven te oogsten en tenslotte de druiven te vinifieren. Hoe moeilijk moet het zijn om de juiste wijnfles te kiezen met een mooi etiket. Niet zomaar een etiket, maar een etiket welke de liefde, zijn of haar grote passie ‘Wijn’ weerspiegelt. Chapeau!! 

Reacties



Let op: HTML wordt niet vertaald!