Louis Klein Spätburgunder

13,50

Excl. BTW: €11,16

Excl. BTW:
€11,16
Model:
Louis Klein Spatburgunder
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Bestellen

Omschrijving
Over de wijn.
Gouden Medaille Internationale Biowijn Competitie 2020!
Een Spätburgunder, ook wel; bekend als Pinot Noie, Pinot Noir die alles heeft wat een klassieke Pinot Noir zo aantrekkelijk maakt: een zachte en harmonieuze wijn, maar tegelijkertijd fris en fruitig. Zacht fruit en een eindeloze afdronk.
Deze wijn drink je graag bij een lichte maaltijd of aan het begin van de avond met een hapje. Deze wijn is nu perfect op dronk, maar zeker nog een aantal jaren te bewaren.

Hoe deze wijn wordt gemaakt
Deze wijn is gemaakt van de Spatburgunder. Na fermentatie op RVS vaten wordt de wijn in RVS vaten gelagerd. Dit komt de frisheid van de wijn ten goede.
 
Waar deze wijn vandaan komt
Op de stenige zuidhellingen van de Moezelvallei, waar de grond de warmte van de zon lang vasthoudt worden op de vlakkere hellingen de rode rassen aangeplant. De grondsoort en het microklimaat zorgen hier voor diepe, gelaagde wijnen. 
 
Wie de wijn maakt
Ulrike en Markus Boor voegden aan het begin van deze eeuw hun wijngoederen en levens samen. Hun doel is "In Einklang mit der Natur" wijn te maken: niet bestrijden, maar gebruik maken van de mogelijkheden van klimaat, weer en de kracht van de plant. Hun wijnen zijn daarom altijd biologisch en vegan (indien gefilterd dan altijd zonder gebruik van gelatine)
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
Afbeeldingen (2)